Support

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Hoelang duurt het voordat mijn website live is?

In de meeste gevallen leveren we je website binnen 2 tot 3 weken op. Een aantal situaties kan de oplevering vertraging opleveren.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

We zijn maandag tot vrijdag van 9:00 tot 21:00 bereikbaar. Zaterdags zijn we van 9:00 tot 17:30 bereikbaar.

Ik heb al een website, kan ik dan makkelijk bij Websitevoor350.nl terecht?

Natuurlijk kan dat! We bouwen graag een nieuwe website voor je die bij jou past. Bovendien regelen we de overzet van content en hosting. Dit betekent dat wij de teksten en afbeeldingen van je huidige website overzetten naar je nieuwe website. Behalve het overzetten van content regelen wij ook de overstap naar onze hosting provider.

Benieuwd wat het kost? Vraag nu een offerte aan voor je nieuwe website!

Ik heb geen tijd om mijn website bij te werken. Kunnen jullie dat doen?

Natuurlijk kunnen wij aanpassingen voor je doorvoeren in tekst, nieuws of beeld. Deze aanpassingen doen wij tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Maar: we zijn ervan overtuigd dat je dit niet nodig zult hebben. Bij het opleveren van je website krijg je een spoedcursus zodat je makkelijk zelf alles kunt aanpassen!

Wat moet ik zelf nog aanleveren?

Wij zorgen voor het bouwen van je website. Maar foto’s en teksten dien je zelf aan te leveren. Wel werken we samen met ervaren tekstschrijvers. Zij kunnen webteksten schrijven die je doelgroep aanspreken en je vindbaarheid op het web verhogen. Nadat je ons je verhaal hebt verteld, zal de tekstschrijver dit verhaal vertalen naar goed leesbare en aantrekkelijke teksten.