Diensten

Een landing page is een page die je gebruikt als er nog aan je website wordt gebouwd. Door de landing page geef je aan dat de website er bijna is. Je klanten kunnen de website al wel vinden en alles staat klaar om te beginnen. Deze optie wordt vaak vergeten maar is toch erg belangrijk voor een goede start van je nieuwe website of misschien wel je bedrijf.

Een extra dienst die wij leveren is het onderhoudscontract. Een onderhoudscontract houdt in dat wij elke maand jouw website gaan controleren op bepaalde dingen, om de kwaliteit van je website zo hoog mogelijk te houden. Een aantal dingen waar we maandelijks op controleren zijn:

  • De snelheid van je website. Een trage website kan tot veel irritaties leiden bij bezoekers van je website, wat je uiteraard wilt voorkomen;
  • De functionaliteit van je website. Als bepaalde linkjes niet meer werken of je website werkt op de een of andere manier niet meer op telefoon, lossen wij dat per direct voor je op;
  • De eventuele updates. Het systeem wat wij gebruiken, Wordpress, en de plug-ins die wij daarvoor gebruiken, worden constant verbetert en vernieuwd. Wij zorgen ervoor dat deze verbeteringen en vernieuwingen naar voren komen in jouw website, indien ze geen schade kunnen aanrichten op de lay-out van jouw website.

Online winkelen is een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Wie niet beschikbaar is op het internet loopt achter. Daarom is het als verkoper belangrijk om ook online een portal voor de klant te hebben. Bij ons heb je al een webshop vanaf 450 euro excl. BTW.

Wat krijg je als je kiest voor een ons?
Wij leveren een mooie website, geschikt voor zowel desktop als tablet en telefoon. Je krijgt 5 pagina’s en 3 emailadressen naar keuze. Dit alles voor een prijs van slechts 350 euro excl. BTW.

Het schrijven van goede teksten voor je website is een tijdrovende klus. Wij kunnen dit voor je doen. Onze tekstschrijver neemt contact met je op om meer te weten te komen over jou en je onderneming. Hierdoor zullen de teksten perfect bij jou, maar ook bij de stijl van de website passen. Ook zul je hoger in Google komen en weten klanten je hierdoor dus beter te vinden.