Onze werkwijze

Van contact tot een eigen website

Via (deze link) kom je op onze offertepagina. Hier kun je jouw gegevens invoeren.

Nadat je op de verzendknop hebt geklikt, nemen wij binnen 48 uur contact met je op.

Tijdens dit gesprek bespreken we de verdere details omtrent jouw website. Soms hebben we nog wat extra informatie nodig, maar vaak kunnen we hierna meteen aan de slag. Normaal gesproken hebben we binnen twee weken een werkende website staat. Hierna volgt een evaluatiemoment en kunnen we nog wat dingen aanpassen en zal de website volledig afgerond worden.

Maar hier hoeft onze samenwerking niet te eindigen, want je kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract. Dit houdt in dat we elke maand jouw website controleren op een aantal belangrijke punten. Zo controleren we op de snelheid en functionaliteit van de website en voeren we de laatste updates op het gebied van veiligheid uit.

Wordpress

Met WordPress kunnen wij eindeloos designs maken voor websites. Dit kan, doordat WordPress gebruik maakt van verschillende thema’s en plug-ins.

Thema’s geven vorm aan een website. Door gebruik te maken van thema’s hoeven wij de basis niet steeds opnieuw op te bouwen. Deze thema’s worden ontwikkeld door een externe ontwikkelaar.

Plug-ins zorgen voor extra functionaliteiten binnen een website. Zo zorgen bepaalde plug-ins ervoor dat je website sneller werkt, dat je geen spamberichten in je mailbox krijgt of ze zorgen ervoor dat je website ook op mobiele devices ook goed werkt.

Shop Directly With